Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Порошенко обурився, що «слуги» не прийшли на засідання по пенсіях: спитайте у народу, чи добре він живе, і отримаєте по пиці

Волинь-нова

Порошенко обурився, що «слуги» не прийшли на засідання по пенсіях: спитайте у народу, чи добре він живе, і отримаєте по пиці

Лідер «Європейської Солідарності», п’ятий Президент Петро Порошенко обурений, що депутати з монобільшості Зеленського проігнорували позачергове засідання, де мали розглядати питання пенсій та соціальної підтримки громадян

Під час виступу з трибуни парламенту Порошенко заявив, що через 2,5 роки після виборів влада вже має нести відповідальність за кризу в країні.   

«Я звертаюся до українського народу. Я не звертаюся до народних депутатів – ні до лотерейщиків, ні до «ігорного бізнесу», які пограбували країну. Чому я не звертаюся до депутатів? Бо їх немає в залі. Бо в залі менше 226. Їм ця тема не цікава», – констатує Порошенко.

Коли треба було знімати Разумкова – як зайчики сиділи. А коли треба попіклуватися за народ… Ви вважаєте, що народ так добре живе? Підіть на вулицю, спитайте – і ви отримаєте відповідь.

«Коли треба було знімати Разумкова – як зайчики сиділи. А коли треба попіклуватися за народ… Ви вважаєте, що народ так добре живе? Підіть на вулицю, спитайте – і ви отримаєте відповідь. Або по пиці отримаєте», – обурився п’ятий Президент.

«Перша позиція – це енергетична криза. Ви в 2020-2021 роках, маючи наші гроші, які ми відсудили у РАО «Газпром» у вигляді 3 мільярдів доларів, їх розтринькали, розікрали. А сьогодні збираєтесь співати байки пенсіонерам, що вони гарно живуть?», – зауважує лідер «Європейської Солідарності».

«Не треба було приймати нових законів. Достатньо було виконувати вимоги про індексацію пенсій у зв’язку з інфляцією, яку ви відтерміновуєте вже два роки», – зазначає Порошенко.

«Я зараз хочу повідомити сенсаційну новину: два з половиною роки Порошенко не президент, а ви не опозиція», – іронізує лідер «ЄС».

Читайте також: Коли «шавка» Путіна тявкає на нашу команду, значить, ми все робимо правильно – Петро Порошенко​.

«Вже треба нести відповідальність перед народом, звітувати перед народом. Не створювати парламентську кризу, яку ви зробили сьогодні, не даючи прийняти рішення по армії, економіці, енергетиці і по захисту людей. Ще раз кажу – ганьба вам, що сьогодні вас в залі немає», – резюмує п’ятий Президент.

Telegram Channel