Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Тисячі літрів молока виливають у каналізацію: для чого

Отакої...

Фото Pixabay.

Тисячі літрів молока виливають у каналізацію: для чого

Фермери змушені так діяти

У Великій Британії фермери виливають десятки тисяч літрів молока у каналізацію. Все через те, що у країні не вистачає водіїв для перевезення вантажів.

Про це інформує Daily Mail.

Один фермер з центральної Англії розповів, що був змушений злити у каналізацію 40 тис. літрів молока протягом останніх двох місяців після того, як ніхто не приїхав його забрати.

Один фермер з центральної Англії розповів, що був змушений злити у каналізацію 40 тис. літрів молока протягом останніх двох місяців після того, як ніхто не приїхав його забрати. Ще один фермер, 38-річний Роб Хантбетч продає молоко за половину його звичайної ціни і перероблює його на сир, проте залишки все одно є.

Інші фермери, як повідомляється, звернулися до невеликих компаній, які закуповують молоко за нижчими цінами, щоб уникнути необхідності викидати його.

«Дефіцит водіїв вантажних автомобілів впливає на молочний сектор. Це призвело до того, що фермерам довелося утилізувати молоко. Важко визначити точну кількість постраждалих фермерів», — зазначив очільник асоціації британських молочних фермерів.

Читайте також: Українські виробники варення відмовились від малини.

Telegram Channel