Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Карета швидкої допомоги збила чоловіка на пішохідному переході

Рятували одного, травмували іншого.

Фото Pixabay.

Карета швидкої допомоги збила чоловіка на пішохідному переході

Відкрито кримінальне провадження

На трасі Київ-Чоп у Солонці біля Львова автомобіль швидкої допомоги збив чоловіка, який переходив дорогу у дозволеному місці на зелене світло. Про це повідомляє ГУ Нацполіції у Львівській області. Момент аварії потрапив на відеореєстратор сусіднього автомобіля, який опублікував депутат міської ради Ігор Зінкевич. 

 Бригада швидкої допомоги транспортувала пацієнта з ковідом до лікарні у Львові і збила 33-річного мешканця Нового Роздолу, який переходив дорогу на зелене світло.

Аварія сталася 7 жовтня близько 14:45 на пішохідному переході у Солонці. Бригада швидкої допомоги транспортувала пацієнта з ковідом до лікарні у Львові і збила 33-річного мешканця Нового Роздолу, який переходив дорогу на зелене світло.

Збитий 33-річний чоловік лежить з травмами у лікарні. Як встановили правоохоронці, за кермом «швидкої» був 64-річний мешканець Стрийського району. Відкрито кримінальне провадження через порушення правил дорожнього руху, яке призвело до ДТП з потерпілим», – розповіли ZAXID.NET у прес-службі поліції.

Експертиза показала, що водій на момент аварії був тверезий. За словами керівника обласного центру екстренної медичної допомоги та медицини катастроф Андрія Васька, водія «швидкої», який збив людину, відсторонювати від роботи не будуть.

Читайте також: У Луцьку через подвійну ДТП утворились затори (Відео, фото).

Реклама Google

 

 

 

 

Telegram Channel