Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У горохівчанина серед ночі загорілося господарство

На щастя, ніхто не постраждав.

Фото Pixabay.

У горохівчанина серед ночі загорілося господарство

Пожежа сталася минулої ночі у Сільці Луцького (раніше Горохівського) району

Працівники 9 ДПРЧ ГУ ДСНС України у Волинській області отримали повідомлення про загорання в одному з домогосподарств о 4 годині 19 хвилин. На місце біди оперативно виїхали й пожежники Мар’янівської пожежної охорони.

У цегляній господарській будівлі розміром 9х4 м вогонь знищив дах на площі 32 м кв, перекриття на площі 16 м кв, пошкодив покрівлю на площі 8 м кв і стільки ж перекриття. Оселя 80-річного господаря залишилася без вікна, дверей. Знищено й пошкоджено чимало речей домашнього вжитку.

Її причиною встановили необережне поводження господаря будинку з вогнем.

У провідного інспектора відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Луцького районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області старшого лейтенанта служби цивільного захисту Володимира Лисюка дізналася, що, на щастя, ніхто з людей не постраждав. Пожежу ліквідували о 6 годині 18 хвилин. Її причиною стало необережне поводження господаря будинку з вогнем.

Із настанням опалювального сезону горохівські рятувальники просять бути особливо обережними, використовуючи для тепла в своїх оселях електрообігрівачі, газове опалення. 

Читайте також: Чоловік після сімейної сварки облив тещу бензином і підпалив – жінка згоріла заживо (Фото).


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel