Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Справа Роналду про зґвалтування наближається до фіналу

Популярність і скандали йдуть нога в нога.

Фото із сайту sport-express.ru.

Справа Роналду про зґвалтування наближається до фіналу

Суддя в США рекомендував відхилити позов проти зіркового португальця

Асистент федерального судді в Неваді Деніел Альбрегтс прийшов до висновку про необхідність відхилити запит про розгляд справи проти нападника «Манчестер Юнайтед» і збірної Португалії Кріштіану Роналду від жінки, яка звинувачує його у зґвалтуванні, пише Спорт.юа.

Суддя вважає, що Марк Стовал, адвокат, який звинувачує Роналду в згвалтуванні Кетрін Майорги, заволодів доказами проти футболіста.

Суддя вважає, що Марк Стовал, адвокат, який звинувачує Роналду в згвалтуванні Кетрін Майорги, заволодів доказами проти футболіста, отримавши доступ до приватних переговорів між Роналду і його юристами.

Свої висновки Альбгретс перенаправить федеральному судді Дженніфер Дорсі. Поки невідомо, коли Дорсі розгляне його доводи.

Читайте також: Відомий футбольний коментатор зловив величезного коропа (Фото)

Нагадаємо, восени 2018 року Кетрін Майорга заявила, що Роналду згвалтував її в Лас-Вегасі в червні 2009 року. У 2010-му Майорга уклала угоду про нерозголошення з юристами португальця, за що отримала 375 тисяч доларів, але через 8 років знову розповіла про ситуацію, змусивши поліцію відновити справу.

Реклама Google

Telegram Channel