Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Поліція встановила імена всіх осіб, які купували фальшиві ковідні сертифікати в лікарні на Волині

Працівник медзакладу вніс до системи близько 50 недостовірних записів про вакцинацію волинян.

Фото ІА Волинські новини.

Поліція встановила імена всіх осіб, які купували фальшиві ковідні сертифікати в лікарні на Волині

Відомов якій лікарні продавали підроблені документи

Інженер-програміст підробляв цифрові підписи лікарів медзакладу і роздруковував за винагороду підроблені свідоцтва про вакцинацію.

Як повідомляє ІА Волинські Новини, мова про Ратнівську центральну районну лікарню.

Нагадаємо, працівники Служби безпеки України на Волині викрили працівника районної лікарні, який організував схему фальсифікації міжнародних свідоцтв про вакцинацію від COVID. Зловмисник працював інженером-програмістом.

Використовуючи електронний цифровий підпис лікарів медзакладу роздруковував у своєму робочому кабінеті бланки документів.

Вартість одного підробленого міжнародного свідоцтва із внесенням відомостей до електронної системи становила 2000 гривень.

Вартість одного підробленого міжнародного свідоцтва із внесенням відомостей до електронної системи становила 2000 гривень. Свідоцтво без внесення даних до електронної системи – 1500 гривень. Працівник медзакладу вніс до системи близько 50 недостовірних записів про вакцинацію жителів Волинської області. Правоохоронці уже встановили імена усіх громадян, які придбали фальшиві свідоцтва і їхні дані будуть видалені із системи.

Читайте також: У Луцьку судили лікаря, якого спіймали п`яним за кермом, а той хотів відкупитися за 200 доларів.

Реклама Google

Джерело: ІА Волинські новини.
Telegram Channel