Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
В Україну з Польщі хотіли незаконно завезти пральні машини (Фото)

За порушення – штраф і конфіскація!

Фото Волинської митниці.

В Україну з Польщі хотіли незаконно завезти пральні машини (Фото)

Прямуючи в Україну, в зону митного контролю митного поста «Ягодин» Волинської митниці заїхав вантажний автомобіль під керуванням громадянина України

До митного контролю митному органу подано товаросупровідні документи, відповідно до яких переміщується товар «промислове обладнання для пралень» в адресу українського підприємства.

Під час митного контролю в співробітників Волинської митниці виникли підозри щодо автентичності поданих товаросупровідних документів. З метою перевірки цього факту в адресу митних органів іноземних держав було скеровано відповідні запити. В результаті опрацювання отриманих відповідей було встановлено значну невідповідність фактурної вартості товару та інформації щодо відправника і отримувача.

Під час митного контролю в співробітників Волинської митниці виникли підозри щодо автентичності поданих товаросупровідних документів. 

Таким чином, директор підприємства - отримувача вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю товару вартістю 2 мільйони 419 тисяч гривень шляхом подання митному органу документів, що містять неправдиві відомості щодо фактурної вартості товару та інформації про відправника і отримувача.

Працівники Волинської митниці склали протокол про порушення митних правил за ч.2 ст.483 Митного кодексу України, що передбачає накладання штрафу в розмірі 200% вартості предмету правопорушення з його конфіскацією.

Реклама Google

Читайте також: Люди встигли вийти: у Польщі загорівся автобус з українцями

 

 

 

 

 

 

Джерело: Волинська митниця
Telegram Channel