Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У шахті виявили мертвого чоловіка: травмувався конвеєрною стрічкою

Фото ілюстративне.

Фото: Укрінформ.

У шахті виявили мертвого чоловіка: травмувався конвеєрною стрічкою

На Львівщині загинув працівник шахти

Слідчі Червоноградського районного відділу поліції відкрили за фактом кримінальне провадження за статтею «Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою», повідомляє поліція Львівської області.

8 жовтня близько третьої години ночі у поліцію надійшло повідомлення про те, що  в одній з шахт у місті Червоноград було виявлене тіло чоловіка без ознак життя.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Червоноградського районного відділу поліції. Правоохоронці встановили особу загиблого – 62-річного місцевого мешканця, працівника підприємства. Також попередньо встановлено, що причиною смерті чоловіка стали тілесні ушкодження, отримані внаслідок травмування його конвеєрною стрічкою.

В одній з шахт у місті Червоноград було виявлене тіло чоловіка без ознак життя.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Читайте також: На Рівненщині в один день померло подружжя лікарів.

Реклама Google

Telegram Channel