Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Ведучий «Битви екстрасенсів» ледь не загинув містичним образом

За словами зірки, він багато разів був на межі життя і смерті.

Фото instagram.com/pavlokostytsyn.

Ведучий «Битви екстрасенсів» ледь не загинув містичним образом

Павло Костіцин розповів, як одного разу опинився на межі життя і смерті

Український ведучий Павло Костіцин у програмі «Відверто.LIVE» розповів, що ледь не загинув під час відпочинку на Балі, передає УНІАН.

За словами зірки, він багато разів був на межі життя і смерті. Але останній інцидент, який стався кілька років тому на Балі, його взагалі вибив з колії. Виявляється, що якимось містичним чином хвилею потягнуло Павла в море і він ледь не потонув. І це при тому, що він відмінно плаває і навіть вміє затримувати дихання під водою.

Коли я починаю думати про те, що я не вилізу на ці скелі або травмуюся і помру від втрати крові... Як на килимі-літаку, як у казці, хвиля бере мене і на плоский камінь ніжками ставить.

«І ось у найвідповідальніший момент, коли я починаю думати про те, що я не вилізу на ці скелі або травмуюся і помру від втрати крові... Як на килимі-літаку, як у казці, хвиля бере мене і на плоский камінь ніжками ставить. І навіть жодної подряпини, нічого», - додав ведучий.

Довідково:

Павло Костіцин - український телеведучий, шоумен і актор, режисер-постановник. З жовтня 2007 року веде реаліті-шоу «Битва екстрасенсів» на телеканалі СТБ.

З березня 2010 року веде «Містичні історії з Павлом Костіциним». З 2009 року Павло Костіцин відомий як шоумен і ведучий щорічних церемоній нагородження українського рейтингу народних уподобань «Фаворити успіху».

Читайте також: Відомий співак з Луцька довів соцмережу до сліз особистим відео з сином (Відео).

Telegram Channel