Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У пенсіонерів з Рівненщини викрали 28 тис. грн

Забрав останнє.

Фото ілюстративне.

У пенсіонерів з Рівненщини викрали 28 тис. грн

За це передбачене позбавленням волі на строк від трьох до шести років

У Рівному невідомий, який представився працівником газової служби, ошукав подружжя пенсіонерів на майже 28 тис. грн. Про це повідомили на сайті Нацполіції області. 

80-річна жінка дістала гроші зі шафи, а зловмисник попросив піти в іншу кімнату та постукати по радіаторах, аби перевірити стан опалювальної системи.

До квартири пенсіонерів прийшов чоловік, на обличчі була захисна маска, сам він представився газовиком. Пояснив, що має перевірити, чи справний газовий лічильник. Він оглянув прилад на кухні та почав заповнювати нібито якісь документи, при цьому повідомив, що на приладі потрібно замінити деталь. Пенсіонери пояснили, що через стан здоров’я не можуть самостійно це придбати.

«Псевдогазовик погодився купити деталь і попросив на це 900 гривень. 80-річна жінка дістала гроші зі шафи, а зловмисник попросив піти в іншу кімнату та постукати по радіаторах, аби перевірити стан опалювальної системи. У той момент чоловік викрав заощадження, поспіхом залишив квартиру і запевнив, що повернеться за годину й завершить роботи», – зазначила спеціалістка відділу комунікації поліції області Світлана Карачун.

Читайте також: На Горохівщині 15-річний хлопець обікрав магазин.

Реклама Google

Telegram Channel