Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Вбачається європейський стиль життя»: уродженець Луцька прокоментував зміни у місті за останні роки (Фото)

Макс Фраєрман ініціюватиме налагодження партнерства з ізраїльськими містами.

Фото з фейсбук-сторінки Григорія НЕДОПАДА.

«Вбачається європейський стиль життя»: уродженець Луцька прокоментував зміни у місті за останні роки (Фото)

Ді-джей з Луцька Максом Фраєрман нині проживає в Ізраїлі

Голова Волинської обласної ради Григорій Недопад зустрівся із відомим ді-джеєм з Луцька Максом Фраєрманом. Про це він написав на своїй фейсбук-сторінці.

 

«Нещодавно ми разом із відомим ді-джеєм з Луцька Максом Фраєрманом виконали почесну місію, відвідавши «Праведника світу» Петра Масло, рятівника людських життів у роки світової війни. Також разом долучалися до проведення благодійних ді-джей парадів «Місія надії». А днями я вітав Макса в обласній раді вже як доброго друга, з яким постійно спілкуємось і якого добре знають не тільки в Україні, але і в Ізраїлі, де він нараз проживає, – йдеться у дописі.

Макс зауважив, що за два роки, відколи він востаннє відвідував місто своєї молодості, Луцьк вразив його гарними змінами, в яких вбачається європейський стиль життя.

Макс зауважив, що за два роки, відколи він востаннє відвідував місто своєї молодості, Луцьк вразив його гарними змінами, в яких вбачається європейський стиль життя. Більше того, тепер він працює в одному з муніципалітетів і запропонував започаткувати партнерство між Луцьком та містом в Ізраїлі. Домовилися спільно працювати над реалізацією цієї ініціативи», – зазначив Григорій Недопад.

Реклама Google

 
Telegram Channel