Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Петро Порошенко прокоментував спробу захопити його будинок (Відео)

Ексглава держави заявив, що не боїться таких провокацій.

Фото «Прямий».

Петро Порошенко прокоментував спробу захопити його будинок (Відео)

П'ятий президент поспілкувався зі своїми прихильниками і заявив, що акція проти нього організована на гроші платників податків

Увечері 9 жовтня в селищі Козин Обухівського району під Києвом під будинком лідера «Європейської Солідарності» Петра Порошенка зібралися його противники і прихильники, і ці збори кілька разів переростали в зіткнення, які припиняли правоохоронці. Деталі того, що відбувається, на своїй сторінці в соцмережі повідомив екс-глава держави, передає «Фокус».

Ваш Офіс роздає накази на покупку тітушок, ваші бандити... посилають їх сюди, ганьблячи Україну. Ми вас точно не боїмося!

Він особисто вийшов до присутніх разом з дружиною, щоб поспілкуватися. Політик підкреслив, що подібними акціями влада нібито намагається відвернути увагу й уникнути відповідальності за свої дії.

Читайте також: За вказівкою Зеленського реанімують старий фейк про зв’язок Порошенка з Медведчуком – заява «ЄС».

«Я хочу підкреслити: ви за це будете відповідати: за бездіяльність правоохоронних органів, а те, Володимире Олександровичу, що ваш Офіс роздає накази на покупку тітушок, ваші бандити... посилають їх сюди, ганьблячи Україну. Ми вас точно не боїмося! А ось ви нас боїтеся!», – заявив Порошенко.

Telegram Channel