Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Будемо стояти до кінця»: у Рівному вкладники ЖК прийшли під мерію з протестом

Хочуть, щоб місто як замовник провело аудит і замінило забудовника.

Фото Суспільного.

«Будемо стояти до кінця»: у Рівному вкладники ЖК прийшли під мерію з протестом

Оголосили безстрокову акцію через те, що 5 років чекають житло

У Рівному частина пайовиків ЖК «Рівненська брама» прийшли під міську раду. Як повідомила Суспільному голова ініціативної групи Лілія Ковальчук, вони п’ять років сподіваються отримати обіцяне житло, втім, цього не сталось.

Пайовики принесли під мерію кілька палаток, їх встановлять неподалік. Як розповіла Лілія Ковальчук, у них чергуватимуть по кілька людей цілодобово.

 

 

 

«Ми будемо стояти до кінця, поліція попереджена про безстрокову акцію. Ми хочемо, щоб місто, як замовник і яке вибирало забудовника, і який кинув людей, щоб місто провело аудит і замінило забудовника. В нас в Рівному є хороші забудовники, які були готові будувати, але їх не допустили», – каже Лілія Ковальчук.

Ми хочемо, щоб місто, як замовник і яке вибирало забудовника, і який кинув людей, щоб місто провело аудит і замінило забудовника. В нас в Рівному є хороші забудовники, які були готові будувати, але їх не допустили», – каже Лілія Ковальчук.

Як інформує кореспондентка Суспільного, учать у акції станом на 10:45 бере близько пів сотні людей.

З її слів, наразі квартири не отримали близько пів сотні пайовиків житлового комплексу на вулиці Костромській.

На початку жовтня у коментарі телеканалу ITV директор ПП «Буд Кепітал Менеджмент» Юрій Рибак сказав, що проблеми на будівництві – справа рук попередника, від якого дістався об'єкт у 2018 році. Додає, люди створюють соціальну напругу, через те, що їх не влаштовують темпи будівництва. «Ми взялися витягнути цей об'єкт з біди, і ми цим займаємося, а те, що хтось вважає, що його хтось якимось чином десь «притискає» – то це не так», – цитує забудовника телеканал.

Читайте також:Щастя у дупі

Реклама Google

Telegram Channel