Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Затримали біля лісу: знайшли ґвалтівника, який втік із зали суду в Луцьку

Весь цей час переховувався в різних місцях.

Фото поліції Волинської області.

Затримали біля лісу: знайшли ґвалтівника, який втік із зали суду в Луцьку

Поліцейські розшукали і затримали зловмисника, який майже місяць тому втік із зали суду. Нині його доставляють в ізолятор тимчасового тримання

Близько трьох тижнів тривали пошуки Сергія Плотнікова, який підозрюється у вчиненні низки кримінальних правопорушень, зокрема – у викраденні людини, розбійному нападі, зґвалтуванні, незаконному поводженні зі зброєю, крадіжці та інших.

Сьогодні, провівши комплекс пошукових та оперативно-розшукових заходів, співробітники управління карного розшуку ГУНП, Камінь-Каширського РВП з залученням працівників кінологічного центру затримали зловмисника на околиці Любешова, поблизу лісового масиву. Відомо, що протягом цього часу він переховувався в різних місцях. Нині з ним проводять необхідні слідчі дії, опісля – доставлять в ІТТ.

 Протягом цього часу він переховувався в різних місцях.

Нагадаємо, Сергій Плотніков втік з-під варти 13 вересня. За цим фактом розпочали  кримінальне провадження за статтею 393 Кримінального кодексу України. На його пошуки були орієнтовані усі наряди правоохоронців: щоденно на виявлення зловмисника задіювалось близько двох сотень поліцейських.

 

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel