Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
П'яний водій на смерть збив 14-річного підлітка і втік із місця аварії

Трагедія.

Фото ГУНП у Житомирській області.

П'яний водій на смерть збив 14-річного підлітка і втік із місця аварії

Швидку довелося викликати другу загиблого, який дивом уцілів

Подія трапилася 11 жовтня, близько восьмої вечора. Двоє друзів Сашко та Віталік йшли із села Вишевичі у сусідній Веприн, що на Житомирщині. Тут немає тротуару, підлітки йшли по обочині, а коли почули позаду, що їде машина - зійшли на траву. Проте автівка збила одного з підлітків. Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області.

Сашко, який дивом вцілів, побіг за допомогою. Коли дістався хати дядька і розповів, що сталося, той одразу викликав швидку і помчав на місце ДТП.

Наїхавши на 14-річного Віталіка, водій навіть не зупинився. Сашко, який дивом вцілів, побіг за допомогою. Коли дістався хати дядька і розповів, що сталося, той одразу викликав швидку і помчав на місце ДТП. Медики швидкої теж допомогти не змогли .

«За кермом транспортного засобу перебував 41-річний місцевий житель, він майстер лісу одного з місцевих лісгоспів. Було проведено розслідування і встановлено, що чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння. Від показів відмовляється», - каже речниця Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко. 

Водія взяли під варту. За керування автівкою у стані алкогольного сп'яніння та залишення місця ДТП йому загрожує до 10 років позбавлення волі. 

Читайте також: ДТП на Київщині: комбайн врізався у потяг.

Telegram Channel