Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Мало є людей, які так багато усміхаються: у лікарні помер 31-річний львів’янин, якого збив поїзд

Вічна пам’ять!

Фото зі сайту Цинічний Львів.

Мало є людей, які так багато усміхаються: у лікарні помер 31-річний львів’янин, якого збив поїзд

Чоловік був підключений до апарату ШВЛ, однак його травми виявились несумісні з життям

Геннадій Нечай, якого збив поїзд під мостом на вул. Княгині Ольги, перебував у комі 10 днів. Про це пише «Цинічний Львів» з посиланням «ДІЛО».

Нагадаємо, 2 жовтня під мостом на вул. Княгині Ольги поїзд наїхав на 31-річного львів’янина Геннадія Нечая. Близькі та друзі чоловіка просили зголоситись очевидців події, якщо такі були, бо досі не відомо, що саме трапилось. Найімовірніше, Геннадій, повертаючись додому, впав з мосту. У цей час там якраз проводились ремонтні роботи і були відсутні перила.

Найімовірніше, Геннадій, повертаючись додому, впав з мосту. У цей час там якраз проводились ремонтні роботи і були відсутні перила.

Тим часом на фейсбук-сторінці радіо Єден зазначають, що він був давнім слухачем радіостанції і гостем студії. 

 

 «З «Тарганчиком» Геннадий Нечай я (Олексій Уманський) познайомився років 8-10 тому, здається то був «Креденц» на Скалці. Підійшов невідомий хлопець і подарував платівку з музикою якогось кубінського музиканта, сказав що слухає ефіри на радіо. Так почалась моя дружба з Гєною. Він бував на «Круглих звуках» і вечірках від радіо «Єден», слухав ефіри, якось ми йому персональний ефір робили на честь дня народження. Як бував у Львові то тільки йому дзвонив. Могло грошей бути мало то ми ділили пиво, джоінт, спілкувались про життя, вечірки, любов, ухода...

А от тепер помер Гєна, і на душі сумно. Якось він приїхав з Шипота до мене на прямий ефір. Показав велику колекцію наклеєк які знайшов на смітнику. Я мало знаю людей, які так багато посміхаються. І дуже шкода, що не наберу його якщо буду у Львові...».

Реклама Google

Telegram Channel