Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Усунули недоліки й нарешті відкрили: в Ковельському районі відкрили новий дитсадок (Фото)

Заклад розрахований на 95 місць.

Фото Волинської ОДА.

Усунули недоліки й нарешті відкрили: в Ковельському районі відкрили новий дитсадок (Фото)

Заклад запрацював у селі Жиричі

12 жовтня 2021 року, свої двері для дітей відчинив дошкільний навчальний заклад у селі Жиричі Ковельського району, який звели у рамках Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Про це інформує пресслужба Волинської облдержадміністрації.

 

 

 

 Нагадаємо, закладення фундаменту для окремого двоповерхового корпусу дитячого садочку розпочалося у 2019-му році. Основне ж будівництво тривало упродовж 2020-го року.

Відтак, згідно проекту відбулося перепланування існуючої будівлі з добудовою 4-ох груп, 4-ох кабінетів, допоміжних приміщень, спортивного та актового залу.

Відтак, згідно проекту відбулося перепланування існуючої будівлі з добудовою 4-ох груп, 4-ох кабінетів, допоміжних приміщень, спортивного та актового залу.

 

 Загальна вартість реалізації проєкту «Реконструкція навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня – дитячий садок» с. Жиричі становить майже 19 млн грн. З них коштів державного бюджету –  більше 17 млн гривень, районного – 1,7 млн гривень.

Слід зазначити, що у зв’язку із виявленими раніше недоліками у роботі будівельників, відкриття дитячого садочку переносили.

Слід зазначити, що у зв’язку із виявленими раніше недоліками у роботі будівельників, відкриття дитячого садочку переносили. Наразі ж в освітньому закладі ліквідовані усі недосконалості у ремонті, то ж 12 жовтня 2021 року двері садка урочисто відкрилися для дошкільнят села Жиричі.

 

 

 

 
 

 Оглянути виконання ремонтних робіт та привітати із відкриттям дошкільного навчального закладу за дорученням голови ОДА Юрія Погуляйка приїхала його заступниця Людмила Тимощук.

«Шановні жителі села Жиричі, вітаю вас із відкриттям  садочку для ваших діток, – звернулася до присутніх заступниця голови ОДА. – Адже цього дня чекав мало не кожен мешканець Жирич. Тож бажаю міцного здоров’я та щасливих й радісних моментів вам та вашим дітям у новому садочку».

Опісля вітальних слів Людмила Тимощук разом із головою Ковельської РДА Ольгою Черен передали від місцевих органів влади у подарунок для дошкільного закладу - телевізор.

Дитячий садок розрахований на 95 місць, тобто на п’ять груп, в тому числі ясельну. Також у закладі працюватиме 12 людей персоналу.

Слід зауважити, що навчальний заклад повністю вмебльований для комфортного перебування малечі. Також тут облаштовані харчоблок і санвузли та встановлена уся сантехніка. Окрім того, поблизу будівлі проведений благоустрій прилеглої території та зведені дитячі майданчики.

Читайте також:На Горохівщині відкрили оновлений дитсадок

Telegram Channel