Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинські митники вилучили ікру, яку ввозили з Росії (Фото)

Власниця порушила Постанову уряду про заборону ввезення на митну територію України товарів, що походять з Російської Федерації.

Фото: Волинська митниця.

Волинські митники вилучили ікру, яку ввозили з Росії (Фото)

На митному посту «Доманове» Волинської митниці вилучили партію продукції лососевих риб та ікри вартістю понад 97 тисяч гривень

В зону митного контролю митного поста «Доманове» Волинської митниці з Республіки Білорусь по смузі «зелений коридор» заїхав автомобіль марки «Nissan X-Trail» під керуванням громадянина Російської Федерації.

Під час митного контролю та повного митного огляду згаданого транспортного засобу в багажному відділенні було виявлено 681 упаковку рибної продукції виготовленої в Російській Федерації.

Власниця вантажу намагалась перемістити через митний кордон України товар, що відповідно Постанови Кабінету Міністрів України «Про заборону ввезення на митну територію України товарів, що походять з Російської Федерації» обмежений чи заборонений до ввезення.

Таким чином, громадянка Російської Федерації, що являлась власницею вантажу, порушила порядок проходження митного контролю та намагалась перемістити через митний кордон України товар, що відповідно Постанови Кабінету Міністрів України «Про заборону ввезення на митну територію України товарів, що походять з Російської Федерації» обмежений чи заборонений до ввезення.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачені ст. 471 Митного кодексу України. Працівниками Волинської митниці складено протокол про порушення митних правил, відповідно якого товар вилучено до рішення суду.

Джерело: Волинська митниця
Telegram Channel