Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
З пандусом і водовідведенням: у місті на Волині проведуть капітальний  ремонт пішохідної доріжки під залізничними мостами

До початку ремонту отвори в тротуарі тимчасово «зашиють».

Фото з фейсбук-сторінки Ігоря Чайки.

З пандусом і водовідведенням: у місті на Волині проведуть капітальний ремонт пішохідної доріжки під залізничними мостами

У Ковелі замовили проєктно-кошторисну документацію на ремонт доріжки під залізничними мостами, яка з’єднує мікрорайон Ковель-2 з центральною частиною міста( вулиця Сагайдачного з виходом на вулицю Тимошенка)

Заступник міського голови Віктор Жигаревич разом із керівником ПП «Ковелькомунпроект» Віктором Дубиною, представниками залізниці, зокрема колійниками, енергетиками, зв’язківцями і станційниками на місці обстежили всі мережі у даному місці. Не виявивши ніяких перешкод отримали «зелене світло» на виготовлення проектно-кошторисної документації, якою займеться ПП «Ковелькомунпроект». Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав міський голова Ковеля Ігор Чайка.

«Крім заміни тротуарного покриття і встановлення вуличного освітлення, передбачимо пандуси, бо для людей з обмеженими фізичними можливостями, для мам з дитячими візочками тут пересуватися нереально.

«Крім заміни тротуарного покриття і встановлення вуличного освітлення, передбачимо пандуси, бо для людей з обмеженими фізичними можливостями, для мам з дитячими візочками тут пересуватися нереально.

Разом із ремонтом пішохідної доріжки проведемо реконструкцію мережі водовідведення по вулиці Сагайдачного (маємо проєктну документацію з 2020-го року). Тож працюватимемо в комплексі і з ремонтом мережі водовідведення, і над оновленням пішохідної доріжки. 

 

 Розумію, що документація-тендери-початок робіт - це час. А попереду - зима, ходити по розбитому і в дірках тротуару все одно доведеться. Тож до початку ремонту отвори в тротуарі тимчасово «зашиємо». А зараз робимо наступний крок до ремонту цієї проблемної ділянки: проєктно-кошторисну документацію», - зазначив міський голова Ковеля.

Telegram Channel