Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Посеред дня у Луцьку чоловік намагався вкрасти з автомобіля акумулятор

Зловмисника затримали патрульні.

Фото ілюстративне.

Посеред дня у Луцьку чоловік намагався вкрасти з автомобіля акумулятор

Правопорушника затримали патркульні. Йому загрожує до п’яти років позбавлення волі

12 жовтня, в обідню пору невідомий чоловік, підваживши капот автомобіля Москвич, намагався викрасти акумуляторну батарею, вартістю понад 1 тисячу гривень. Транспортний засіб, належний 50-річному лучанину, стояв на вулиці Конякіна у Луцьку.

Зловмисника затримали співробітники патрульної поліції. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група Луцького районного управління поліції.

Оперативники встановили, що правопорушник – 39-річнй лучанин. Чоловік уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Окрім цього, нещодавно у нього поліцейські вилучили боєприпаси, за цим фактом триває досудове розслідування, розпочате за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Волинянина затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Поліцейські оперативно встановили, що правопорушник – 39-річний лучанин

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжку, вчинену повторно. Вирішується про обрання запобіжного заходу.

Читайте також: У Луцьку зупинилу п’яну водійку, яка була не проти здати алкотест (Фото)

Джерело: Патрульна поліція Волині
Telegram Channel