Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Учні Луцької школи побували у прикордонників (Фото)

Найбільший інтерес у школярів викликали зброя та сучасна техніка, яку прикордонники використовують в охороні державного кордону.

Фото пресслужби 6 прикордонного Волинського загону.

Учні Луцької школи побували у прикордонників (Фото)

Напередодні Дня захисників та захисниць України до управління Волинського прикордонного загону завітали учні четвертого класу загальноосвітньої школи №5 міста Луцька

Діти ознайомилися з історією створення військової частини, відвідавши музей прикордонного загону. Хлопці та дівчата вправно приміряли на себе спорядження та мундири, з цікавістю розглядали музейні експонати, серед яких й ті, що були привезені з АТО/ООС.

Найбільший інтерес у школярів викликали зброя та сучасна техніка, яку прикордонники використовують в охороні державного кордону. Дітлахи побували усередині броньованого автомобіля та мали змогу потримати у руках автомат.

Хлопці та дівчата вправно приміряли на себе спорядження та мундири, з цікавістю розглядали музейні експонати, серед яких й ті, що були привезені з АТО/ООС.

Учні подякували прикордонникам за цікаву екскурсію та пообіцяли ще обов’язково завітати до прикордонного загону. І хоча попереду ще кілька шкільних років, дітлахи впевнено заявили, що хочуть стати військовими та захищати свою країну.

Приємним сюрпризом для охоронців кордону стали вітальні листівки, які діти власноруч виготовили аби привітати військових з прийдешнім святом. Прикордонники ж своєю чергою дякують хлопцям і дівчатам за вітання, радісні дитячі емоції та щирі посмішки, які вони подарували їм під час зустрічі.

Читайте також: Як у Луцьку відзначатимуть День захисників та захисниць України. ПРОГРАМА

Реклама Google

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

Джерело: Пресслужба 6 прикордонного Волинського загону
Telegram Channel