Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
До Дня захисника 42 родини волинських військовослужбовців отримають службові квартири

Питання стосується 44-квартирного будинку військовослужбовців на вулиці Академіка Глушкова, який упродовж багатьох років стояв пусткою.

Фото Володимир-Волинська міськрада.

До Дня захисника 42 родини волинських військовослужбовців отримають службові квартири

13 жовтня відбулось позачергове засідання виконавчого комітету міської ради, яке було скликали задля розгляду проєкту рішення  – «Про видачу ордерів  на заселення службових жилих приміщень». Питання стосується 44-квартирного будинку військовослужбовців на вулиці Академіка Глушкова, який упродовж багатьох років стояв пусткою

Начальник управління інфраструктури Ігор Возний поінформував членів виконкому, що рішення підготовлене на підставі відповідного подання  квартирно-експлуатаційного відділу міста Володимир-Волинський. Таким чином було запропоновано затвердити подання про закріплення службового житла та видати ордери на квартири 42-м військовослужбовцям.

Питання стосується 44-квартирного будинку військовослужбовців на вулиці Академіка Глушкова, котрий упродовж багатьох років стояв пусткою.

Після одноголосно підтриманого членами виконкому рішення, міський голова Ігор Пальонка зазначив, що довгоочікувані ордери від нових службових квартир стануть справжнім подарунком військовослужбовцям до свята. Адже вручатимуть їх новоселам саме 14 жовтня під час урочистих заходів у РБК.  

Читайте також: Як у Луцьку відзначатимуть День захисників та захисниць України. ПРОГРАМА

Telegram Channel