Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У День захисника військові провідали діток, чиї батьки віддали життя за Україну (Фото)

Мирного неба!

Фото: Перший відділ Володимир-Волинського РТЦК та СП.

У День захисника військові провідали діток, чиї батьки віддали життя за Україну (Фото)

12 жовтня, з нагоди потрійного свята Дня захисників та захисниць України, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці, посадові особи Першого відділу Володимир-Волинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки провели зустріч та привітали з прийдешніми святами дітей та батьків захисників, які загинули під час проведення антитерористичної операції та вручили їм подарунки

В Україні завжди шанували тих, хто мужньо і героїчно боронив рідну землю від злостивих посягань: і в часи козаччини, і під час фашистської навали. Особливо гостро відчуваємо ми вдячність до воїнів-захисників і зараз – під час російської агресії. У важкий для країни час, українці вкотре довели, що в їхніх жилах тече кров вільних і мужніх козаків. Шана пам’яті загиблих героїв. Вони завжди залишатимуться прикладом жертовності та любові до України. Висловлюємо щирі співчуття родинам полеглих воїнів та віримо, що їх подвиг недаремний та закарбований у пам’яті нащадків!

У важкий для країни час, українці вкотре довели, що в їхніх жилах тече кров вільних і мужніх козаків.

«Висловлюємо щиру подяку за фінансову допомогу підприємцям нашої місцевості, а саме: Пенкалі О.В., Політилу В.М., Братку В.М., Левчуку А.П., Трасковсьому О.В., Туруку С.С.», - йдеться у повідомленні Першого відділу Володимир-Волинського РТЦК та СП у фейсбуці.

 
 
 
 

 

Telegram Channel