Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Луцьких гвардійців привітали з Днем захисників та захисниць України (Фото. Відео)

Зі святом, захисники!

Фото: Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк.

Луцьких гвардійців привітали з Днем захисників та захисниць України (Фото. Відео)

Напередодні потрійного свята на територій військової частини відбулися урочистості

Участь у заходах взяли народний депутат України Вячеслав Рубльов, начальник управління з питань оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Волинської ОДА Валентин Сушик, депутат Волинської облради Григорій Пустовіт, секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко, заступник керівника апарату Луцької РДА Ігор Гусак.

Розпочався захід з хвилини мовчання за загиблими на сході військовими, які віддали свої життя, відстоюючи територіальну цілісність нашої держави. Мужності, незламності духу та омріяної перемоги бажали військовим представники влади та почесні гості, а капелан частини отець Сергій Лівончук – Божого благословення, незламної віри та наснаги до нелегкої військової служби.

Усі ті, хто носить почесне звання захисника України, уособлюють багатовікову боротьбу українців не тільки за незалежність, а й за добробут і мир на власній землі.

«Усі ті, хто носить почесне звання захисника України, уособлюють багатовікову боротьбу українців не тільки за незалежність, а й за добробут і мир на власній землі. 14 жовтня – це не тільки свято чоловіків. Адже пліч-о-пліч з нами мужньо виконують свій непростий обов’язок і жінки. Цілком справедливо, що 14 липня цього року Верховна Рада перейменувала День захисника України на День захисників і захисниць України. Цим самим поставивши нарівні з чоловіками і жіночу працю в ім’я України, її незалежності та територіальної цілісності», - зазначив командир військової частини 1141 підполковник Василь Гуртовський.

Реклама Google

Він побажав усім захисникам і захисницям міцного козацького здоров’я, незламної волі, надійного родинного тилу.

«Нехай у вашому домі панують довіра і мир, а службові будні будуть легкими і насиченими добрими справами. Нехай Божа Матір оберігає і надає кожному з вас силу у боротьбі з ворогом та натхнення на нові звершення в ім’я України та українського народу», - додав командир частини.

Кращі військовослужбовці з нагоди свята були нагороджені грамотами та подяками. Святкового настрою присутнім додало музичне вітання у виконанні військовослужбовиці Діани Шевчук, а також солісток зразкової вокальної студії культурно-мистецького центру «Красне» Вікторії Бляхарчук і Дарини Лавренюк.

Насамкінець гвардійці пройшли урочистим маршем і спільно виконали Державний Гімн України.

Джерело: Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк
Telegram Channel