Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
«Батько наш Бандера»: школярі потролили проросійську вчительку (Відео)

Отакої!

Скріншот з відео.

«Батько наш Бандера»: школярі потролили проросійську вчительку (Відео)

Діти співали пісню про Бандеру, яка вже «рве» усі тренди у TikTok

В українському сегменті TikTok вже декілька днів набирає популярності новий тренд -  підлітки співають на камеру пісню про Степана Бандеру та викладають відео у мережу. У Києві діти вирішили використати пісню не тільки для соціальних мереж, нею школярі потролили вчительку-«ватницю».

Про це повідомляється у Telegram-каналі Vesti, передає УНІАН.

Наразі викладач, яку діти вважають «ватницею», відмовляється виходити на роботу. 

Учні одної зі шкіл Києва зажадали «провчити» вчительку за антиукраїнські погляди, тому вони запустили флешмоб. Школярі співають пісню про Бандеру під час уроків, на перервах, у класах та роздягальнях,  у туалетах та коридорах.

Про яку саме вчительку йдеться - у Telegram-каналі не повідомили. Проте йдеться про те, що наразі викладач, яку діти вважають «ватницею», відмовляється виходити на роботу. 

На відео, які активно «вірусяться» у TikTok та інших соціальних мережах, можна побачити, що діти співають пісню про Бандеру перед багатьма вчителями. Хто саме з них та сама «жертва» флешмобу - не відомо.

Читайте також: Волинянин встигає і борщі синам варити, і відео у ТікТок знімати (Відео).

«Батько наш Бандера» - що відомо про пісню

«Батько наш - Бандера, Україна - мати, ми за Україну будем воювати!», - у пісні повстанців йдеться про українця, який боровся з «москалями» та загинув під час героїчної битви. Головний герой лежав під дубом «без лівої ноги і правої ноги», коли до нього підійшла його мати. Згодом жінка поховала сина: «на його могилі слова написала: Слава Україні! Всім героям Слава!».

Патріотична пісня популярна вже багато років, а восени 2021 року вона стала трендовою у соціальній мережі TikTok.

Реклама Google

Telegram Channel