Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Вбивці 88-річного пенсіонера винесли вирок

Підсудного визнали винним.

Фото volyn.com.ua.

Вбивці 88-річного пенсіонера винесли вирок

Жидачівський районний суд Львівської області призначив 8 років ув'язнення 36-річному львів'янину, який під час розпивання алкоголю вбив літнього чоловіка в Ходорові

Інцидент трапився 8 березня, близько 14:00, у одній із ходорівських квартир. Літній чоловік дорогою додому зустрів на вулиці 36-річного Мар'яна Наконечного, якого раніше не знав, аби той допоміг йому дійти додому. Потім пенсіонер запросив нового знайомого в гості і вони разом вирішили випити. Про це пише Zaxid.net.

Спершу гість почав бити пенсіонера, потім кілька разів вдарив його ножем та втік.

Під час застілля між чоловіками виник конфлікт. Спершу гість почав бити пенсіонера, потім кілька разів вдарив його ножем та втік. Від отриманих травм літній чоловік помер. Наступного дня вбивцю затримала поліція.

Читайте також: Забули вимкнути камеру: студенти зайнялися сексом під час онлайн-лекції (Відео 18+).

У суді 36-річний чоловік свою провину визнав частково та підтвердив, що дійсно того дня розпивав алкоголь із загиблим, потім через конфлікт він почав його бити, однак убивати не хотів.

Враховуючи докази, суддя Жидачівського районного суду Святослав Сливка визнав винним Мар'яна Наконечного у вбивстві та призначив йому вісім років позбавлення волі. Крім цього, він має заплатити 1201 грн судових витрат. Цей вирок можна оскаржити в апеляційному суді.

Telegram Channel