Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Жриця кохання поскаржилася в поліцію на секс із наркобароном: він втік

Отакої!

Фото obozrevatel.com.

Жриця кохання поскаржилася в поліцію на секс із наркобароном: він втік

У Голосіївському районі Києва жінка заявила про те, що її насильно змусили «надавати сексуальні послуги». Це нібито сталося на території ЖК «Васильківський»

Як стало відомо OBOZREVATEL із власних джерел, спочатку правоохоронцям зателефонувала мешканка цього комплексу, розташованого в провулку Коломийському. Вона повідомила, що до неї забігла жінка і сказала, що її зґвалтував ромський наркобарон, до якого вона «приїхала в гості». Незнайомка також зізналася, що працює повією.

Потерпілою виявилась 38-річна киянка. Правоохоронцям вона заявила, що протягом двох днів якась людина «здійснювала з нею дії сексуального характеру, пов'язані з вагінальним і оральним проникненням». Все це відбувалося нібито проти її волі.

Чоловік, який раніше перебував у цій квартирі, зник.

«Ситуація неоднозначна. Проте інформацію про це внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань – за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.152 (зґвалтування) КК України», – додало джерело.

У квартирі, на яку вказала жриця кохання, було проведено обшук, під час якого поліцейські виявили документи на три автомобілі, коштовності, банківські картки та готівку, а також кілька пакетів з імовірно наркотиками. Чоловік, який раніше перебував у цій квартирі, зник.

Читайте також: Скандал у поїзді: провідник зайнявся сексом зі сплячим пасажиром.

Telegram Channel