Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Волині невідомі закатували і вбили собаку на кладовищі (Фото 18+)

Чиїх рук справа?

Фото Буга.

На Волині невідомі закатували і вбили собаку на кладовищі (Фото 18+)

Дивні окультні речі на кладовищі у Нововолинську місцеві почали помічати з початку вересня

Нещодавній випадок просто не вкладається в голові, пише «Буг». На цвинтарі знову знайшли закатованого і вбитого собаку, який жив поруч. Місцеві підозрюють, що справа рук тих осіб, які нещодавно проводили ритуал біля кладовища (розкладали свічі та малювали містичні малюнки на асфальті). 

 Раніше люди знайшли вбитого пса поруч з кладовищем у Нововолинську, що біля Низкинич, Собака мав кличку Лорд. Через деякий час знайшли і мертвого кота. 

Раніше люди знайшли вбитого пса поруч з кладовищем у Нововолинську, що біля Низкинич, Собака мав кличку Лорд. Через деякий час знайшли і мертвого кота.

«Це сталось вночі. Ці нелюди вдерлись на подвір’я, взяли тряпку на порозі, задушили мого Лорда. Окрім цього у собаки до живота була прив’язана свічка та випалені органи», – розповіла місцева жителька.

Собака жив на цій території близько семи років, сусіди та мешканці району добре знали його та не могли повірити, що таке могло відбутись.

13 жовтня, ввечері стало відомо про ще один випадок жостокого поводження з тваринами – біля кладовища задушили кота. Тіло тварини знайшли з обмотаною навкло шиї стрічкою, розрізаним животом та з випаленими органами.

На кладовищі почали звірсько вбивати безпритульних та домашніх тварин, що тепер туди бояться ходити люди

Читайте також: Поліція Волині перевіряє інформацію про розповсюдження в ЗМІ відео про бійку за участю військових

 
 
 

У двох випадках було викликано патрульну поліцію та складено матеріали.

Як розповіли жителі ближніх дач, на кладовищі ввечері інколи можна помітити запалені свічки на стежках, кістки та нерозумірі символи. Кати руйнують памятники – спалюють, прибивають цвяхом до них мишей.

Людям моторошно залишатись у будинках, бо дії «сатаністів», кажуть, перейшли усі межі.

«Сьогодні вони вбили і закатували тварину, завтра це може бути – людина», – зазначають мешканці.

Нововолинці просять правоохоронців та місцеву владу звернути увагу на ситуацію – знайти і притягнути до відповідальності зловмисників. Кажуть, що допомогти в цьому може відеоспостереження.

Реклама Google

Джерело: Інтернет-видання "Буг".
Telegram Channel