Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Щодо боргів перед ЗСУ, які заперечувала влада, то ми жорстко промоніторимо, аби всі вони були погашені – Ірина Геращенко

«Не дивує, що «слуги» про потреби Армії не знають. Вони були там раз, з піар-вояжем рік тому, напередодні місцевих виборів».

Фото Європейська солідарність.

Щодо боргів перед ЗСУ, які заперечувала влада, то ми жорстко промоніторимо, аби всі вони були погашені – Ірина Геращенко

«Ви всьо врьотє» – півроку кричали нам «слуги» на всіх ефірах, коли з весни ми підняли питання заборгованості перед ЗСУ

Вперше з 2014 року військовим перестали вчасно виплачувати компенсації за винайм житла, речові, інші соціальні виплати, повідомляє пресслужба Європейської солідарності. 

«Ніякої заборгованості перед армією немає» – на зеленому глазу з найвищої трибуни в парламенті «звітував» прем‘єр Шмигаль , відповідаючи на запитання «Європейської Солідарності». Під аплодисменти «слуг».

«Опозиція, як ви смієте критикувати президента» – обурювалися «слуги», коли в кожному виступі ми наголошували, що Зеленський, який зараз є Верховним Головнокомандувачем, забув про Армію. 

Бо за його правління вперше виникли ці заборгованості, й вже 3 роки заморожені зарплати військовим.

І ось на День захисників і захисниць України на сайті ОП вигулькнув Указ президента з вимогою негайної виплати боргів ЗСУ.  

Так про які борги йдеться, як їх «не було, вигадала «Європейська Солідарність», Геращенко, «ви всьо врьотє»…?

На жаль, влада продовжує публічно брехати, коли говорить, що в бюджеті на наступний рік збільшено фінансування армії… Зросли видатки на безпеку, що включає в себе щедре фінансування МВС, ДБР, СБУ, прокуратури. Всі видатки на оборону заморожені.

Вже й самі військові чиновники визнають, що борги цього року сягають 3 млрд грн, потреби армії – більше 7 млрд. 

Вже й самі військові чиновники визнають, що борги цього року сягають 3 млрд грн, потреби армії – більше 7 млрд. 

Але коли опозиція про це щодня говорить, то навіть деякі ліберальні інтернет-ЗМІ пишуть, що, мовляв, «ЄС» варто припинити критику Зеленського.  

Хоч насправді ми озвучуємо хіба що 10 частину того, що чуємо в армії і від людей. 

Не дивує, що «слуги» про потреби Армії не знають. Вони були там раз, з  піар-вояжем рік тому, напередодні місцевих виборів. 

Читайте також: Після офшорного скандалу виплила нова фінансова афера Зеленського - незаконно виводив активи з банку Курченка​.

Важко  уявити рівень брехні і безвідповідальності влади, якби не було нашої команди, єдиної, що щодня нагадує Зеленському і «слугам» про їх обов’язки. 

А щодо боргів перед ЗСУ, то ми жорстко промоніторимо, аби всі вони були погашені. Бо ціну обіцянок Зеленського і його указів всі знають…

Telegram Channel