Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На руках були опіки у вигляді курячих лап: жінку 11 років переслідує «полтергейст» (Фото)

Отакої!

Фото crime.fakty.ua.

На руках були опіки у вигляді курячих лап: жінку 11 років переслідує «полтергейст» (Фото)

Ця історія розпочалась 11 років тому у приватному будинку в Кривому Розі

Жителька Кривого Рогу, 34-річна Олена Дорогова запевняє, що її 11 років переслідує полтергейст. Жінка пригадує, що все розпочалося у будинку, який вона отримала у спадок, передає radiotrek.rv.ua з посиланням на crime.fakty.ua.

Каже, спочатку на горищі постійно лунали незрозумілі звуки, начебто бігали маленькі істоти. Викликали священника, щоб він освятив дім.

Ховаючись від полтергейста, сім'я то ночувала у родичів, то винаймала квартири.

– Але батюшка, якого ми запросили, як тільки зайшов у хвіртку, одразу ж відчув щось недобре. «Я тут нічого робити не буду», — сказав він. І пішов. А на Різдво, 7 січня, коли я спала, полтергейст приліг поряд і схопив мене за горло. Відчуття — ніби тебе душить ожилий небіжчик. Такі у нього були крижані руки. Я в крик. Чоловік Женя обшукав усю квартиру, думав, що хтось заліз. Все було зачинено. Тільки потім він побачив у мене на руках червоні сліди, як від наручників або тугих мотузок. І на шиї. І на ногах, - пригадує жінка.

Вона каже, що через кілька місяців, на Трійцю, чудовисько напало знову.

– Ми з чоловіком лягли спати. Мене опівночі щось кольнуло в ногу. Потім повіяло крижаним холодом, як з холодильника. І ЩОСЬ навалилося на мене зверху, втиснуло в подушки і стало душити. Моторошно запахло смаленим, як птицю на багатті смалять. Коли Женя включив світло, побачив трохи вище зап'ясть десятисантиметрові опіки, як сліди від курячої лапи. І на животі — 20-сантиметровий опік у вигляді стріли. На шиї — смужка, ніби душили товстою волосінню, – розповіла українка.

Коли за два тижні після нападу в Олени виникла загроза викидня, лікар швидккої пригрозили, що якщо не зізнається, звідки рани, не приймуть у неї пологи. «І як ти збираєшся народжувати? Тобі треба перевіритися у психіатра. А раптом ви сектанти?», — атакували подружжя Дорогових лікарі.

11 років тому головлікар комунального закладу «Міський клінічний пологовий будинок № 1» Кривого Рогу заявила, що термічні опіки першого ступеня на животі Олени для плода безпечні, а в полтергейсти вона не вірить.

Читайте також: Лучанин після удару струмом «говорить із Богом».

Протоієрей Української православної церкви Олег Мельничук пояснив подію підступами диявола і порадив його вигнати з допомогою Божою сили. Не шукати порятунку в обрядах типу освячення квартири, а знайти духівника — священника, який би духовно удосконалював і направляв молоду пару в потрібне річище. А також часто сповідатися, причащатися і молитися. Тому подружжя вирішило почати нове життя: оформили офіційно відносини, зробили хороший ремонт і 14 серпня 2010 року народили здоровісіньку дитину. Після пологів привид не з'являвся пів року. Але одного разу Олені уві сні якийсь чоловік кинув в обличчя жменю землі. Прокинулася жінка на підлозі, скинута полтергейстом.

– На одній руці був надряпаний хрест, на інший — слово чи то «пей», чи то «лей». Або «лео»? — згадує жінка.

Тим часом привид став нападати на інших людей. Напав він на знайому сім'ї Галину Токар (до якої Олена зайшла в магазин), залишивши на її плечі опік. Постраждав і знайомий Іван, який після бесіди з Оленою прийшов додому, ліг на диван, звідки його викинуло в двері спиною назад.

Ховаючись від полтергейста, сім'я то ночувала у родичів, то винаймала квартири. Але привид знаходив їх і там, нападаючи тільки на Олену. У будинок пустили квартирантів. Ті через тиждень виселилися. Інші квартиранти, цигани, стійко терпіли витівки полтергейста три місяці. А коли у них здохли дві кішки та собака, теж покинули будинок.

— У родині почалися сварки і скандали, — продовжує Олена. — А потім ми і зовсім розійшлися з чоловіком. Це сталося сім років тому. Згодом взяла у психдиспансері довідку, що здорова. У мене зараз новий цивільний шлюб. Але і в будинку нового чоловіка барабашка продовжує на мене нападати. Правда, не так часто. І рани вже на тілі не такі глибокі, як раніше, – розповіла жінка.

 
 
 

 

 
 

 

 

 

Telegram Channel