Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Потрапили під каток! Скрипник зізнався, чому пропустили 6 голів від Шахтаря

Треба зробити правильні висновки.

Фото Футбол 1.

Потрапили під каток! Скрипник зізнався, чому пропустили 6 голів від Шахтаря

Головний тренер «Зорі» відзначив кадрові проблеми своєї команди

Головний тренер «Зорі» Віктор Скрипник пояснив причини поразки від «Шахтаря» (1:6) в матчі 11-го туру УПЛ, передає Спорт.юа.

Програли, тому що «Шахтар» такий хороший.

«Програли, тому що «Шахтар» такий хороший. Ми граємо від матчу до матчу, живемо від гри до гри. Якщо у нас хтось випадає, пропадає або з якихось причин не грає, то це дуже позначається. Але все одно ми грали 11 на 11.

Хочеться привітати суперника з перемогою. Хочеться, щоб вони так вдало виступили й в єврокубках. Нам теж треба готуватися до єврокубків. Є підозра, що втратили ще двох основних гравців – Вернидуба і Назарину. Ситуація у нас не легше. Потрапили під каток, так можна сказати.

Наскільки серйозні травми у Вернидуба і Назарини, покаже тільки час. Задня [поверхня стегна] Віталія турбує вже певний час, а у Єгора опухла бічна зв'язка коліна, і від цього ще болючіше.

Не було Хомченовського, не грають Кочергін і Кабаєв. Я можу продовжити список: Ємець, Жуніньо, воротар Шевченко. Це більше половини команди. Це ті гравці, які визначають наше обличчя. Молодим гравцям в таких матчах складно, але це досвід, через який треба пройти. Ми всі грали такі матчі, коли просто розривають.

Треба зробити правильні висновки, переосмислити все, а не просто закритися, віддавати своєму та без ініціативи грати. У нас рветься там, де тонко. Особливо задня лінія, в обороні. Поки маємо те, що маємо. Ми не замахуємося [на велике], завжди хочемо бути незручним суперником для всіх. Є матчі, які нам вдаються. Нам треба прийняти те, що є, і дивитися далі.

Читайте також: Металіст 1925 підписав екс-гравця Рубіна і Локомотива

Яким складом будемо грати проти ЦСКА Софія? Приїдемо додому, сядемо, подивимося, може, когось із дубля підтягнемо».

Реклама Google

Telegram Channel