Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На «посаді» коханки 69-річного Путіна 38-літню ексгімнастку Кабаєву може замінити 19-річна фігуристка Загітова

Здуріти можна!

Фото instagram.com/azagitova

На «посаді» коханки 69-річного Путіна 38-літню ексгімнастку Кабаєву може замінити 19-річна фігуристка Загітова

Підстаркуватого кремлівського маразматика знову потягнуло на молодшеньку?

Японський політолог, професор університету Цукуба Іцуро Накамура в ефірі місцевої передачі Viking More дослідив поведінку російської фігуристки Аліни Загітової, назвавши її можливою наступницею чинної коханки Путіна, теж спортсменки, Аліни Кабаєвої.

Російські спортсменки, за словами Накамури, мають унікальний шанс – стати першою леді держави. І натякнув, що місце гімнастки Кабаєвої може зайняти саме Загітова, пише УНІАН.

Російські спортсменки, за словами Накамури, мають унікальний шанс – стати першою леді держави. І натякнув, що місце гімнастки Кабаєвої може зайняти саме Загітова.

Нещодавно журналіст російського видання «Спорт-Експрес» Рустам Імамов сфотографував фігуристку на матчі Континентальної хокейної групи між казанським «Ак Барсом» і магнітогорським «Металургом».

Коли дівчина побачила камеру – вимагала від Імамова негайно видалити знімки у різкій формі: «Я вас засуджу, у мене великі зв’язки». Росіянин послухався і видалив усі матеріали.

«Всі провідні ЗМІ в Росії повідомляли про це (про Кабаєву і Путіна). Ви можете стати імператрицею. Державна таємниця, державна власність – все у вашому розпорядженні. Кінцева мета Загітової – вийти заміж за президента Путіна», – припустив політолог.

Накамура нагадав, що речник Путіна Дмитро Пєсков теж одружений на спортсменці – Тетяні Навці. Навка ж виступає продюсером Загітової.

У 2008 року в російських ЗМІ з’явилась інформація про імовірні таємні стосунки Путіна з гімнасткою Аліною Кабаєвою, на той час глава Кремля ще був одружений.

Після його розлучення з дружиною Людмилою західні медіа писали про те, що Кабаєва народила Путіну доньку.

Починаючи з «нульових» спортсменка Кабаєва набула власності на мільярди рублів, встигла побувати депутаткою Держдуми РФ та до 2005 року була членом Вищої ради партії «Єдина Росія».

Реклама Google

Читайте також: Експрессекретарка Зеленського знялася в спокусливій фотосесії без білизни.

Telegram Channel