Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Екс-нардеп отримав російське громадянство. Каже: «лише по спорту» і зараз виступає за збірну Росії

На махінаціях з газом він нагрів руки на величезну суму.

Фото із сайту pravda.com.ua.

Екс-нардеп отримав російське громадянство. Каже: «лише по спорту» і зараз виступає за збірну Росії

За даними НАБУ, колишній депутат Верховної Ради Олександр Онищенко разом з соратниками продавав газ держпідприємства Укргазвидобування через псевдобіржі, що завдало державі збитків на суму понад 1,613 млрд гривень

Колишній депутат Верховної Ради Олександр Онищенко, який ховається від українського правосуддя за звинуваченням у корупції, в кінці 2020 року одержав громадянство Росії, повідомляє видання Бабель.

За словами самого нардепа він отримав російське громадянство «лише по спорту» і зараз виступає за збірну Росії.

За словами Онищенка він отримав російське громадянство «лише по спорту» і зараз виступає за збірну Росії. Також він прислав посилання на один з інформаційних ресурсів, який повідомляє про те, що екс-нардеп переїхав до Узбекистану і може змінити спортивне громадянство, пише Бабель.

Крім того, Онищенко спростував інформацію ЗМІ про те, що нібито продає свою віллу в Німеччині. Він стверджує, що це спортивний комплекс, який він очолює.

За даними НАБУ, колишній депутат Верховної Ради Олександр Онищенко разом з соратниками продавав газ держпідприємства Укргазвидобування через псевдобіржі, що завдало державі збитків на суму понад 1,613 млрд гривень. Він встиг залишити Україну до того, як Верховна Рада зняла з нього депутатську недоторканність і дала згоду на його кримінальне переслідування.

Читайте також: Це вражає: Батько смертельно хворого хлопчика сам створив ліки

У травні 2020 року Німеччина відмовила Україні в екстрадиції Онищенка. 11 січня США ввели санкції проти семи осіб і чотирьох організацій за втручання в американські вибори. У список потрапив і Онищенко.

Telegram Channel