Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
«У швидку додзвонилися з четвертого разу»: у кафе помер 17-річний хлопець (Фото 18+)

Триває слідство.

Фото Pixabay.

«У швидку додзвонилися з четвертого разу»: у кафе помер 17-річний хлопець (Фото 18+)

Юнака намагалися врятувати дві бригади швидкої допомоги, перша з яких приїхала приблизно через 20 хвилин після виклику

В Одесі в кафе помер 17-річний хлопець.

Про це в соціальних мережах повідомляють очевидці.

Інцидент стався ввечері 17 жовтня в кафе «Горище», розташованому на проспекті Шевченка (Приморський район міста). Як зазначається, юнак був з друзями, сидів за столом, говорив по телефону, раптово йому стало погано, і він впав.

17-річний загиблий спиртні напої не вживав. 

«Хлопець, сидячи за столом, втратив свідомість, перед цим було тремтіння в кінцівках і рясне слиновиділення, поки бігали за адміністратором і намагалися викликати швидку, у нього зник пульс. Переклали його на підлогу і почали робити непрямий масаж серця, до «швидкої» додзвонилися з четвертого разу, бригада їхала близько 20 хвилин», - повідомив один з місцевих Telegram-каналів.

До приїзду «швидкої» потерпілому намагалися надати допомогу співробітники кафе і його приятелі. Потім медики, які прибули на місце, зробили йому укол, але результатів це не дало, і вони викликали іншу бригаду. Однак всі зусилля з порятунку неповнолітнього виявилися марними.

Читайте також: На трасі Луцьк-Рівне авто збило пішохода: чоловік помер (Фото).

За словами очевидців, 17-річний юнак спиртні напої не вживав. За деякими даними, він нібито «мав проблеми з тиском» і захворюванням щитоподібної залози.

 

 

Telegram Channel