Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Рівному квартет п'яних дядьків спробував викрасти маршрутку разом із пасажирами

Немає слів...

Фото avtobys.in.ua

У Рівному квартет п'яних дядьків спробував викрасти маршрутку разом із пасажирами

Тепер на них чекає серйозна відповідальність

У Рівному вчора ввечері на автовокзалі нетверезий чоловік намагався викрасти маршрутку з пасажирами.

Як повідомила кореспонденту УНІАН речниця управління патрульної поліції Рівненщини Оксана Юрченко, на території автовокзалу четверо нетверезих чоловіків намагалася сісти в маршрутку «Рівне-Корець».

Це викликало протест з боку інших пасажирів. Один з членів нетверезої групи, скориставшись неуважністю водія, сів за кермо маршрутки та здійснив спробу рушити з місця. Цю спробу присікли пасажири.

Один з членів нетверезої групи, скориставшись неуважністю водія, сів за кермо маршрутки та здійснив спробу рушити з місця. Цю спробу присікли пасажири.

Після цього розпочалася бійка між пасажирами та компанією нетверезих чоловіків.

За інформацією Юрченко, прибувши на місце події, патрульні побачили бійку між кількома чоловіками. Під час виконання службових обов’язків з наведення порядку постраждав поліцейський.

«Один з учасників конфлікту сів за кермо маршрутки «Рівне-Корець» та здійснив спробу угону. Зі слів пасажирів, зловмисник натиснув на педаль газу. Його затримано. Ним виявився 23-річний житель Корецького району. Згідно з довідкою лікаря, він перебував у нетверезому стані», - розповіла речниця.

Керівник прес-служби Головного управління Нацполіції Рівненщини Марія Юстицька розповіла УНІАН, що за фактом нанесення поліцейському тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 КК України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама Google

Читайте також: Патрульна поліцейська з Дніпра виграла міжнародний турнір з джиу-джитсу.

Telegram Channel