Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Люди стали на захист водія, якого оштрафували за стоячих пасажирів

Пасажири протестують.

Фото ілюстративне.

Люди стали на захист водія, якого оштрафували за стоячих пасажирів

До натовпу тернополян приїхало декілька екіпажів патрульних

В одному із мікрорайонів Тернополя «Кутківцях» 19 жовтня близько 19:30 відбулася сварка між пасажирами та водієм 15-ого маршрутного автобуса та патрульними поліцейськими. Про це інформує Zaxid. net.

На місце події почав сходитися натовп. Люди не давали оштрафувати водія, якого поліцейські зупинили за перевезення стоячих пасажирів в період карантину.

Це обурило пасажирів, вони вийшли з маршрутки і почали відстоювати водія перед поліцейськими. До них приєдналися ще жителі навколишніх будинків.

Подія трапилася на вулиці Золотогірській біля продуктового магазину. Водій маршрутного таксі дозволив зайти в салон пасажирам, на яких вже не було сидячих місць. Як тільки автобус рушив з місця, то його зупинила патрульна машина і на водія виписали штраф.

Це обурило пасажирів, вони вийшли з маршрутки і почали відстоювати водія перед поліцейськими. До них приєдналися ще жителі навколишніх будинків. Тернополяни кричали, що в цей віддалений мікрорайон і так їздить мало автобусів, і що з карантинними обмеженнями важко дістатися на роботу і з роботи. А через те, що є лише сидячі місця, то автобуса доводиться чекати більше як годину.

Станом на 20:30 конфлікт поліцейських з пасажирами та водієм маршрутки вже звершився і люди почали потроху розходитися.

Читайте також: Масова бійка на вокзалі в Рівному закінчилася викраденням маршрутки з пасажирами (Відео).

Telegram Channel