Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Дізнався про пожежу в будинку і побіг рятувати своїх дітей: у палаючій багатоповерхівці загинув чоловік

Моторошно.

Фото: ДСНС України.

Дізнався про пожежу в будинку і побіг рятувати своїх дітей: у палаючій багатоповерхівці загинув чоловік

19 жовтня о 15:08 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу на вул. Харченка, 21, що у Дарницькому районі Києва

До місця події було одразу направлено найближчі пожежно-рятувальні підрозділи. По прибуттю до місця виклику, під час проведення розвідки, вогнеборцями було встановлено, що пожежа виникла в одній із квартир на 3 поверсі 5-поверхового житлового будинку. Палала двокімнатна квартира з розповсюдженням полум’я на загальний коридор. Існувала загроза життю та здоров’ю мешканців будинку. Провівши оперативне розгортання, рятувальники приступили до евакуації людей та гасіння пожежі, повідомляє ДСНС України.

За допомогою автодрабини з 5-го поверху було евакуйовано двох дітей. Також з будинку було евакуйовано 7 чоловік, серед яких була матір з маленькою дитиною.

Під час гасіння пожежі у загальному коридорі на 3 поверсі було знайдено тіло чоловіка без свідомості. Його було винесено на свіже повітря та передано бригаді швидкої допомоги, проте врятувати його не вдалося. За допомогою автодрабини з 5-го поверху було евакуйовано двох дітей. Також з будинку було евакуйовано 7 чоловік, серед яких була матір з маленькою дитиною.

Пожежу було локалізовано на площі 60 кв.м о 16:01 та ліквідовано о 16:25.

Як виявилося згодом, зі слів дружини загиблого, чоловік дізнався про пожежу та кинувся рятувати своїх двох дітей з квартири на 5-му поверсі. Проте дістатися до помешкання він так і не зміг.

Загалом до ліквідації було залучено 4 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 15 чоловік особового складу.

Причина виникнення пожежі встановлюватиметься правоохоронцями.

Читайте також: 10-місячне маля відлетіло на декілька метрів: подробиці ДТП на Рівненщині.

Telegram Channel