Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Студентка з волинського села удостоєна президентської премії

Президентська стипендіатка, студентка Горохівського коледжу ЛНАУ Іванна ДМИТРУК.

Волинь-нова

Студентка з волинського села удостоєна президентської премії

Юна розумниця навчається на ІІІ курсі бухгалтерського відділення Горохівського коледжу ЛНАУ. Цьогоріч її ім’я Горохівщина з гордістю побачила в списку президентських стипендіатів, затвердженому наказом Міністерства освіти і науки України від 29.09.2021 року №1037

 Академічні стипендії Президента України призначаються щороку кращим студентам-відмінникам закладів фахової передвищої освіти.

У коледж Іванна щодня приїжджає з с. Борочиче. Студенти і викладачі звикли бачити дівчину завжди приязно усміхненою, скромною, поміркованою. 

Бере участь чи не у всіх предметних олімпіадах цього напрямку та в міжнародних конкурсах:  із української мови імені Петра Яцика  і мовно-літературному ім. Тараса Шевченка.

Марія Долінська – кураторка групи, в якій Іванна навчається, відрекомендувала свою вихованку шанувальницею гуманітарних наук, яка бере участь чи не у всіх предметних олімпіадах цього напрямку та в міжнародних конкурсах:  із української мови імені Петра Яцика  і мовно-літературному ім. Тараса Шевченка. Захоплюючись рідною мовою, студентка далекоглядно вивчає англійську, віддає належну шану математиці, словом, навчається за принципом, що в житті жодна наука не буває зайвою.

Директор Горохівського коледжу ЛНАУ Олег Жельчик упевнений, що високих балів, які студентка отримала, склавши державну підсумкову атестацію у формі ЗНО, їй вистачить для реалізації своєї чудової мрії -  вступити до Львівського національного аграрного університету. Заступниця директора коледжу з виховної роботи Світлана Білик розповіла про кредо цієї відмінниці, гідне для наслідування.

Читайте також: Школяр-винахідник з Луцька виборов нагороду на міжнародному конкурсі​.

Президентська стипендіатка, студентка Горохівського коледжу ЛНАУ Іванна ДМИТРУК.
 

Все, що відбувається в її житті, Іванна асоціює із кращим і вважає, що немає таких проблем, яких не можна не вирішити. Для цього вона вимогливо вимагає від себе упевненості, а для більш сучасного іміджу й побутової зручності готова опанувати водіння автомобілем. А щоб у всьому світі жилося добре, Іванна пропонує усім бути справедливими.

Воістину,  дівчина достойна високої нагороди, яку вже отримала, і тих почестей, які ще неодмінно здобуде з такими креативними й мудрими поглядами на життя і людей.

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel