Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
На Рівненщині невідомі у балаклавах нападають на підлітків та б'ють їх кийками

На вулицю і вийти небезпечно.

Фото ілюстративне.

На Рівненщині невідомі у балаклавах нападають на підлітків та б'ють їх кийками

У поліції відкрили кримінальне провадження

У селищі Млинів, що на Рівненщині, невідомі чоловіки у балаклавах нападають на підлітків та юнаків, яких перестрівають вечорами, Б’ють кулаками, ногами і навіть використовують дерев’яні кийки, щоб звалити своїх жертв з ніг. Голова громади Дмитро Левицький звернувся до поліції із заявою про хуліганів, які тримають у страху спокійне колись селище. 

Про це інформує ТСН.

Камери відеоспостереження зафіксували цілу низку нападів на вулицях селища: когось б’ють кийком по голові, іншого – з усієї сили кулаками, після чого кидають на асфальт, якогось хлопця гепають з ноги у спину. Селищний голова зібрав усе доступне відео, але певен, що фактів побиття є значно більше.

«Не всі хочуть надавати такі матеріали. На мою думку, просто бояться», - каже він.

Усі напади стаються близько 7-9 години вечора. Кілька чоловіків у балаклавах та масках заходять до магазинів чи кафе, де збираються підлітки, починають їх виганяти звідти і дубасити, когось перестрівають просто дорогою.

Жоден із потерпілих до поліції наразі не звернувся. Але копи все таки відкрили кримінальне провадження за хуліганство групою осіб. Заяву до поліції написав селищний голова. 

Читайте також: 60-річний син до смерті побив 85-річного батька.

Реклама Google

Telegram Channel