Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
13-річна дівчинка народила від 18-річного коханця: поліція відкрила кримінал

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

13-річна дівчинка народила від 18-річного коханця: поліція відкрила кримінал

Батькам дівчинки було відомо про її стосунки зі старшим хлопцем, але вони цьому не завадили

13-річна школярка Наталія з Чернігівської області, що стала відома на всю країну, коли завагітніла від 18-річного Сергія Коцюби, народила доньку.

Про це повідомляє «Суспільне».

 

Як каже батько, доньку назвали Поліною. Пологи проходили стрімко - швидка не встигала довезти Наталю з її рідного села Городище до Чернігова, тому народжувала вона у райцентрі - місті Мена.

«Народила дівчинку. Назвали Поліна. Вага 2800. Я позавчора їздив, але мене в палату не пустили через карантин. Я тільки сумку передав їм передачу і все», - пояснив Коцюба й додав, що 21 жовтня Наталю разом з донечкою випишуть.

Батькам дівчинки було відомо про її стосунки зі старшим хлопцем, але вони не завадили цьому.

Сергій також зауважив, що ще не розписався із матір'ю його дитини.

Читайте також: Жінку, яка народила і заморозила дитину на Рівненщині, не посадять: суд прийняв рішення.

Варто зазначити, що шлюбний вік для чоловіків та жінок в Україні настає у 18 років, та побратися можна й у 16, але лише за умови, якщо суд постановить, що це - в інтересах неповнолітнього. Крім того, вік сексуальної згоди в нашій країні настає у 16 років.

Про цей випадок стало відомо декілька місяців тому, коли Наталі було 12, а Сергію - 17 років. Вітчим Наталі - хресний батько Сергія. Батькам дівчинки було відомо про її стосунки зі старшим хлопцем, але вони не завадили цьому.

Щодо Сергія вже відкрито провадження за частиною 4 статті 152 Кримінального кодексу України, через що йому загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі. Але молоді батьки хочуть виховувати дитину разом.

Telegram Channel