Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Визначили переможницю конкурсу «Міс Україна» 2021: що відомо про красуню (Фото)

Дуже мила дівчина.

Фото: Інстаграм.

Визначили переможницю конкурсу «Міс Україна» 2021: що відомо про красуню (Фото)

Конкурс проводять щороку. Організатори шоу мають за мету звернути світову увагу на українських красунь і популяризувати культуру України. Саме тому, окрім зовнішніх даних журі звертає увагу на соціальну діяльність дівчат, їх хобі та освіченість

Переможницею 30-го конкурсу краси «Міс Україна» стала Олександра Яремчук. За титул і коштовну корону дівчина боролась з іншими 24 фіналістками, проте саме у ній журі запримітили виняткову вроду, повідомляє 24 Канал.

 

 Олександра живе у Києві, хоч народилась у Вінницькій області. Їй 22 роки. У дитинстві вона мріяла стати акторкою та перукаркою, але закінчила Київський економічний університет за спеціальністю «Менеджмент бізнес організації». За професією красуня не працює.

Дівчина стверджує, що ніколи не робила ін'єкції краси. Ба більше, вона не планує вдаватися до таких процедур найближчі 5 років.

 

 

Близько 10 років Олександра професійно займалася танцями: як в Україні, так і за її межами. Зараз вона захоплюється психологією та спортом, зокрема тенісом.

 

 

До слова, дівчина стверджує, що ніколи не робила ін'єкції краси. Ба більше, вона не планує вдаватися до таких процедур найближчі 5 років.

 

 Володарка титулу «Міс Україна» 2021 веде активний спосіб життя. Вона багато подорожує. За свої 22 роки красуня встигла побувати в Парижі, Барселоні, Валенсії, Римі, Стамбулі, Туреччині, Дубаї та інших курортах.

У людях Олександра Яремчук цінує чесність, відданість, вихованість, щирість і любов до тварин. Її надихають подорожі, історії успішних людей, книги та музика.

22-річна Олександра уже мріє про сім'ю, двох дітей, собак і кота.

Читайте також: Корона конкурсу «Міс Україна – Всесвіт 2021» дісталася дівчині, яка майже не фарбується.

Реклама Google

Telegram Channel