Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Попри обіцянки дешевого газу, громади на Волині змушені купувати його по 40 гривень!

«Нафтогаз Трейдинг» затягує укладання нових договорів на постачання газу за обіцяною урядовцями пільговою ціною для бюджетних установ.

Фото Латифундист.

Попри обіцянки дешевого газу, громади на Волині змушені купувати його по 40 гривень!

Серед інших про цю проблему під час робочої зустрічі говорили голова обласної ради Григорій Недопад та голови Володимир-Волинської і Ковельської громад Ігоре Пальонка та Ігор Чайка

Про це йдеться на сайті Волинської обласної ради.

 

 До критичних питань міські голови віднесли і затягування зі сторони «Нафтогаз Трейдин»г з укладанням нових договорів на постачання газу за обіцяною урядовцями пільговою ціною для бюджетних установ.

Аби не мерзли діти в садках, а хворі - в лікарнях, муніципалітети просто змушені купувати блакитне паливо за ринковою ціною по 40 гривень за куб.

Відтак, аби не мерзли діти в садках, а хворі - в лікарнях, муніципалітети просто змушені купувати блакитне паливо за ринковою ціною по 40 гривень за куб. Як зазначив Григорій Недопад, з боку держави у цьому питання і досі немає конкретики. Тому поки немає чіткого розуміння ні про обсяги бюджетних видатків  на енергоносії  цього року, ні про параметри, які варто спрогнозувати у бюджеті наступного року. Голова облради також повідомив, що невдовзі розпочнуться бюджетні слухання, під час яких буде проаналізовано фінансові показники практично кожної комунальної установи.

Читайте також: На Волині машина на смерть збила чоловіка​.

Реклама Google

Telegram Channel