Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Надію Савченко спіймали з підробленим Covid-сертифікатом

Отакої!

Фото Главком.

Надію Савченко спіймали з підробленим Covid-сертифікатом

Поліція притягує до відповідальності колишню нардепку за використання підробленого Covid-сертифіката

Днями в аеропорту «Бориспіль» під час перевірки документів працівники Державної прикордонної служби виявили у двох жінок сертифікати вакцинації проти Covid-19 із явними ознаками підробки, пише Главком. Встановлено, що одна із фігуранток є колишньою народною депутаткою. Інформацію про правопорушення передали до поліції. Про це повідомляє пресслужба Головного управління Нацполіції в Київській області.

На оприлюднених правоохоронцями Covid-сертифікатах вказані дати народження, які збігаються з даними колишньої народної депутатки Надії Савченко (11 травня 1981 роки) та її сестри Віри Савченко (12 січня 1983 року).

Поліція не називає імен порушниць. Однак на оприлюднених правоохоронцями Covid-сертифікатах вказані дати народження, які збігаються з даними колишньої народної депутатки Надії Савченко (11 травня 1981 роки) та її сестри Віри Савченко (12 січня 1983 року).

Читайте також: Сюмар: «вугільна справа» проти Порошенка - це перелік брехні, який має прикрити провали Зеленського​.

 

 

За фактом використання підроблених документів було розпочате кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України. Розслідування проводять дізнавачі поліції Київщини.
Вилучені документи направлені на проведення необхідних експертиз.
Найближчим часом буде прийняте рішення про оголошення підозри фігуранткам.

Реклама Google

Telegram Channel