Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На честь львівської диригентки Оксани Линів створили ляльку Barbie (Фото)

Оце так!

Фото slukh.media.

На честь львівської диригентки Оксани Линів створили ляльку Barbie (Фото)

Ляльку на честь української диригентки з Львівщини виготовили для виставки «Barbie: Мрійники та винахідники», яка відбудеться в Одесі.

Проєкт «Barbie: Мрійники та винахідники» втілює найвідоміші постаті України в образі ляльок. Організатори виставки кажуть, що це незвичний спосіб відкрити для себе Україну.⠀

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Оксани Линів, інформує Львівський портал.

Оксана Линів – всесвітньо відома українська диригентка, одна з найвидатніших жінок-диригентів на світовій сцені.

Над проєктом працювали 31 ляльковий майстер. Вони створили понад 50 ляльок в образах видатних особистостей, чиє життя або діяльність пов’язані з Україною.

Нагадаємо, Оксана Линів – всесвітньо відома українська диригентка, одна з найвидатніших жінок-диригентів на світовій сцені. Вона працює з численними провідними оркестрами та оперними театрами Австрії, Німеччини, Чехії, Франції, Швейцарії, Іспанії, Швеції, Естонії, Угорщини, Румунії, Японії та України.

Оксана Линів очолить один із провідних театрів Італії - Муніципальний театр у Болоньї. Уродженка Львова, Линів стала першою жінкою за всю історію існування театру, заснованого у 1763 році, яка була запрошена на цю високу та відповідальну посаду.

Читайте також: Пісня «Батько наш Бандера» стала популярнішою за новий трек Моргенштерна в YouTube.

 

 

 

Telegram Channel