Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Знайшли зловмисників, які пошкодили ковельського ведмедика

Краса, яку треба берегти.

Фото Vira Fedosiuk.

Знайшли зловмисників, які пошкодили ковельського ведмедика

Топіарії відновили та запрошують у вихідні в парк на толоку та для відпочинку й чудових фото

Хочу подякувати нашій поліції, в особі Козій Тетяни Петрівни, за оперативне реагування та виявлення порушників, які вчора пошкодили топіарій малого ведмедя та вчиняли хуліганські дії над іншим топіарієм - ведмідь-батько з контрабасом. Про це написала у фейсбук-групі Ковель Life Віра Федосюк.

 

 

 

Зловмисниками виявилися 2 студенти Ковельського промислово-економічного коледжу Луцького НТУ (технікум) та 1 студент Вінницького навчального закладу, усі троє випускники ліцею 3 м. Ковеля.

- Але напевне не було б такої оперативності, якби не резонанс, який зробили ми з вами своїми відгуками та перепостами. Тому окреме ДЯКУЮ хочу сказати вам та тим, хто долучився до виявлення правопорушників, - вказує дописувачка.

 Але напевне не було б такої оперативності, якби не резонанс, який зробили ми з вами своїми відгуками та перепостами, - вказує дописувачка.

Силами КП «Ковельські парки» відновили топіарії та запрошуємо на вихідні в парк для відпочинку та чудових фото. Але хочу наголосити МЕТАЛЕВИЙ КАРКАС ФІГУР НЕ ПРИЗНАЧЕНИЙ ЩОБ НА НЬОГО ВИЛАЗИЛИ, ЗАЛАЗИЛИ чи СИДІЛИ, це контур рослин, по яких їх стригтимуть!!!!!

Усіх бажаючих проявити себе та допомогти очистити парк від листя запрошують на загальноміську толоку, яка почнеться сьогодні о 10-00.

Читайте також:Парк ім. Лесі Українки прикрасили топіарні ведмеді (Фото)

Telegram Channel