Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Голова ТСК Безугла відмовилася відповідати на запитання журналістки про допит учасників наради у Зеленського щодо «вагнерівців»

Мар'яна Безугла.

Фото Цензор.НЕТ.

Голова ТСК Безугла відмовилася відповідати на запитання журналістки про допит учасників наради у Зеленського щодо «вагнерівців»

Голова Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради, яка розглядає справу «вагнерівців», нардеп «СН» Мар'яна Безугла на брифінгу в комітетах ВРУ відмовилася відповідати на запитання журналістки телеканалу «Прямий» Анни Дзьоби з приводу зриву спецоперації із затримання бойовиків ПВК «Вагнера»

Про це повідомляє кореспондент Цензор.НЕТ.

Коли журналістка вдруге поставила запитання, чи будуть допитані на ТСК всі учасники наради у президента 24 липня минулого року, де обговорювалася спецоперація, на яке перший раз Безугла не відповіла, нардепка наголосила: «Ви вже задавали питання, при всій повазі. Ви вже задали кілька запитань».

Присутні журналісти підтвердили, що не проти того, щоб колега з «Прямого» ставила свої запитання.

На заперечення Дзьоби про те, що журналіст може ставити будь-яку кількість запитань, голова комісії заявила: «Давайте все-таки проводити брифінг у рамках інтелектуального розподілу».

Присутні журналісти підтвердили, що не проти того, щоб колега з «Прямого» ставила свої запитання. На що Безугла відповіла, що буде зачитувати запитання, які їй передали активісти, і показала кілька аркушів А4 формату. Представники преси обурилися з цього приводу, заявивши, що це не їхні запитання.

Читайте також: «Зеленський» заспівав «Батько наш Бандера» (Відео)​.

«Панове, є питання? Спасибі», - сказала голова ТСК, ігноруючи слова Дзьоби, яка продовжувала запитувати про зрив спецоперації. 

Telegram Channel