Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Вночі у Луцьку п’яний молодик засліплював фарами учасників дорожнього руху

Водія відсторонили від керування.

Фото: Патрульна поліція Волинської області.

Вночі у Луцьку п’яний молодик засліплював фарами учасників дорожнього руху

Засліплення — фізіологічний стан водія внаслідок дії світла на його зір, коли водій об’єктивно не має можливості виявити перешкоди чи розпізнати межі елементів дороги на мінімальній відстані

Таке порушення сьогодні вночі виявили волинські патрульні на вулиці Стрілецькій, що у Луцьку. Водій, керуючи транспортним засобом Volkswagen Polo, рухався з ввімкненим дальним світлом фар та сліпив інших учасників дорожнього руху, чим порушив ПДР.

Він пройшов огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу. Результат — 1. 21 проміле.

Патрульні зупинити автомобіль. За кермом перебував 26-річний чоловік, у якого виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Він пройшов огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу. Результат — 1. 21 проміле.

На нього склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння), ч. 2 ст. 122 (Порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами) КУпАП та відсторонили від керування.

Шановні водії, дальнє світло слід перемикати на ближнє не менш як за 250 метрів до зустрічного транспортного засобу, а також тоді, коли воно може засліпити інших водіїв, зокрема тих, що рухаються в попутному напрямку, - закликає Патрульна поліція Волинської області.

Telegram Channel