Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На залізничних вокзалах усіх обласних центрів запрацюють пункти вакцинації проти COVID-19

У Ковелі вакцинуватимуть на вокзалі теж.

Фото: Вікіпедія.

На залізничних вокзалах усіх обласних центрів запрацюють пункти вакцинації проти COVID-19

Подорожі мають бути безпечними

Відсьогодні почнуть діяти такі пункти на вокзалах Івано-Франківська та Маріуполя. Про це УНН повідомили в Укрзалізниці.

«Спільно з МОЗ ми розгортаємо пункти вакцинації в ключових транспортних хабах країни: вокзалах, аеропортах, автовокзалах, найбільших поштових відділеннях. Пункти вакцинації вже діють на 10 вокзалах, сьогодні ще додадуться Маріуполь та Івано-Франківськ, з понеділка відкриється центр вакцинації в аеропорту Борисполя. Ми просимо пасажирів із розумінням поставитися до обмежень, які насправді вже рятують життя: лише за дві доби вдалося виявити майже 300 інфікованих осіб, які мали сідати у потяг», — заявив міністр інфраструктури Олександр Кубраков.

З 25 жовтня пункти вакцинації почнуть працювати на залізничних вокзалах у Херсоні, Ковелі, Кривому Розі, Нікополі, Подільську, Миколаєві, Чернівцях та Роздільному.

Наголошується, що з 25 жовтня пункти вакцинації почнуть працювати на залізничних вокзалах у Херсоні, Ковелі, Кривому Розі, Нікополі, Подільську, Миколаєві, Чернівцях та Роздільному.

Раніше такі пункти було відкрито на залізничних вокзалах Києва (2 пункти), Львова, Харкова, Одеси, Дніпра, Ніжина, Коростеня, Рівного, Хмельницького та Ужгорода. Станом на сьогоднішній ранок у цих пунктах зроблено понад 2 тисячі щеплень.

Як заявив в.о. члена правління АТ «Укрзалізниця» Олександр Перцовський, наразі у компанії триває вакцинація працівників, у першу чергу тих, які контактують з клієнтами. Наразі вже вакциновано 30% провідників, найближчим часом цю цифру планують збільшити вдвічі.

Читайте також: Укрзалізниця призначає додатковий поїзд Ковель — Київ.

Реклама Google

Telegram Channel