Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У горах Індіїї внаслідок потужного снігопаду загинули 11 туристів та гідів

Немає слів...

Фото suspilne.media

У горах Індіїї внаслідок потужного снігопаду загинули 11 туристів та гідів

Ще четверо людей вважаються зниклими безвісти

У горах на півночі Індії внаслідок негоди та потужного снігопаду загинули щонайменше 11 людей, ще четверо вважаються зниклими безвісти.

Як повідомляє suspilne.media з посиланням на телеканал NDTV, серед загиблих були туристи, гіди та носильники речей. Відзначається, що група з 17 туристів разом з супроводжуючими зникла в штаті Уттаракханд ще 18 жовтня. Вони здійснювали перехід через гірський перевал Ламкхага. Кільком членам групи вдалося дістатися до притулку, де розповіли про те, що сталося.

Військово-повітряні сили країни почали масштабну рятувальну операцію на висоті понад п'ять кілометрів над рівнем моря. До пошуків долучили військових та гелікоптери.

Військово-повітряні сили країни почали масштабну рятувальну операцію на висоті понад п'ять кілометрів над рівнем моря. До пошуків долучили військових та гелікоптери. Тіла померлих виявили в районі одного з найпідступніших перевалів і передали поліції. Двом людям вдалося вижити, їх доставили в лікарню. Ще четверо вважаються зниклими безвісти. Пошукова операція триває.

Читайте також: У Вовчинецьких горах турист власними руками відігрів змерзлого вужа (Фото).

Telegram Channel