Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
 Пропонував свою 11-річну доньку для секс-розваг: чоловіка судитимуть

Недобатько.

Фото Pixabay.

Пропонував свою 11-річну доньку для секс-розваг: чоловіка судитимуть

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років

У Києві судитимуть чоловіка, який зберігав та розповсюджував дитячу порнографію. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Поліцейські завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт до суду. За скоєне зловмиснику загрожує до дванадцяти років тюремного ув’язнення.

38-річний місцевий мешканець пропонував різним користувачам порно-сайтів свою 11-річну доньку для секс-розваг.

Нагадаємо, подія сталась у травні цього року. У ході відпрацювання оперативної інформації співробітники управління міграційної поліції спільно зі слідчими поліції Києва затримали чоловіка за підозрою у зберіганні та розповсюдженні дитячої порнографії. Окрім цього, 38-річний місцевий мешканець пропонував різним користувачам порно-сайтів свою 11-річну доньку для секс-розваг.

Під час проведення необхідних слідчих дій правоохоронці вилучили у правопорушника мобільний телефон, комп’ютерну техніку та флеш-накопичувачі, які містили файли дитячої порнографії. Зібравши необхідну доказову базу та висновки експертиз, поліцейські довели причетність чоловіка до виготовлення, зберігання та розповсюдження відеопродукції з дитячою порнографією.

Слідчі за процесуального керівництва Київської міської прокуратури повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2, 4, 5 ст. 301 ККУ – ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів, та  ч. 1 ст. 301-1 Кримінального кодексу України – одержання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, ввезення, перевезення чи інше переміщення, виготовлення, збут і розповсюдження. Досудове розслідування завершено та обвинувальний акт скеровано до суду для прийняття рішення по суті.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Читайте також: Волинянин зґвалтував молоду жінку після гінекологічної операції.

Telegram Channel